Medewerksters

 

 

Carolien

Dag dames,

mijn naam is Carolien Schut. Ik ben sinds 1989 tandarts en heb sinds 2013 mijn praktijk in Bunschoten. Ik werk daar met heel veel plezier, samen met een prachtig team enthousiaste mensen. We vinden een persoonlijke behandeling en tijd voor elke patiënt heel belangrijk. Daarom ben ik ook aangesloten bij www.delievetandarts.nl.

Hiervoor kende ik Bunschoten niet, maar ik ben verrast door de warme en saamhorige sfeer die hier heerst. Zo kwam ik op het idee iets te willen doen voor mensen uit het dorp die momenteel geen betaald  werk hebben en het daardoor  even iets minder goed hebben. Ik stel graag mijn praktijk ter beschikking voor deze heerlijke verwendag en ik hoop dat we een paar vrouwen een duwtje in de rug kunnen geven en te motiveren te gaan solliciteren, zodat ze straks weer stralend de toekomst tegemoet durven en willen gaan.

Jannie

Hallo, mijn naam is Jannie de Graaf. Ik ben 37 jaar, getrouwd en woon in Bunschoten.

Ik ben de assistente van Carolien en help mee met de organisatie van Smiles for  Success.
Hopelijk kunnen we met dit superleuke initiatief, vrouwen extra zelfvertrouwen geven. Dan is de dag voor mij geslaagd!

 

Jacinta

Sinds 2012 ben ik mondhygiëniste, ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Hierna heb ik bij meerdere praktijken ervaring opgedaan. Wat mij het meeste aanspreekt aan het beroep is het verzorgende. Verder is er ook een stuk communicatie en persoonlijke aandacht tijdens de behandelingen. De juiste combinatie voor een perfect smile! Graag wil ik u uitnodigen voor een verzorgende behandeling tijdens Smiles for Succes!

 

Louise Nieman

Mijn naam is Louise Nieman.
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als mondhygiënist in mijn eigen praktijk in Utrecht. Dit doe ik met heel veel plezier.
Tevens ben ik werkzaam in verschillende zorgcentra, waar ik de mondgezondheid van de ouderen op een hoger peil breng.
Voor meer info: www.utrechtmondhygienist.nl

Fantastisch om mee te werken aan deze verwendag!

Roeline

Hallo, hier kapster Roeline de Graaf.

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige dochters, ik ben geboren en getogen in Spakenburg.

Mijn diploma allround kapster heb ik behaald in Utrecht bij de MDGO en sindsdien werk met veel plezier bij de City Hairshop in Bunschoten.

Pascale

Mijn naam is Pascale van Rijn ik ben 48 jaar en al 45 jaar woonachtig in Bunschoten.

Ik ben medisch pedicure, behandel mensen met reuma, diabetisch en ook de oncologische voet.

Ik ben daarnaast ook nagelstyliste. Ik doe dit werk nu 4 jaar met veel plezier en heb mijn eigen salon aan huis., FeetRelax.

 

Christiana

Hallo, mijn naam is Christiana Zijl-Vrolijk sinds 2008 heb ik een eigen praktijk hier in het dorp, Total Weight 4 You. Daar begeleid ik volwassenen en kinderen naar een gezond eet- en leefpatroon. In 2015 heb ik mijn praktijk uitgebreid met het geven van voetreflex-behandelingen en in 2016 is daar de cursus babyreflex bijgekomen. Het geven van een voetreflex-behandeling is ontzettend fijn en ik ben heel erg blij dat ik op deze dag anderen dit mag laten ervaren. Juist mensen die het vaak zo nodig hebben eens even lekker te laten ontspannen.

Ans

Mijn naam is Ans Jonas. Ik ben schoonheidsspecialiste en tevens eigenaar van schoonheidssalon Jarina. Neem rustig een kijkje op de website www.jarina.eu.

Een Beauty groet,
Ans Jonas
T: 06 38 535 600

Desirée

Ik ben Desirée Zuidema. 19 jaar oud en woon in Harderwijk. Sinds 3 jaar werkzaam als allround kapster bij Styling by m in Amersfoort. 
 
Het kappersvak ervaar ik als een dankbaar beroep en daarom vind ik het erg leuk om de mensen weer tevreden te maken met een nieuwe coupe. 
Ik vind het super leuk om vandaag mee te mogen werken aan de dag van Smile For succes, en zal ik vandaag de kennis en het advies van haarstyling geven om de dames te kunnen helpen.